Ezine'de Ezine Peyniri Nereden Alınır?

Ezine Peyniri Türkiye'de marka haline gelmiş ve Çanakkale yöresinin en ünlü ürünlerinden biridir. Piyasa da Gerçek Ezine Peyniri olarak satılan ürünlerin çoğu Ezine'de üretilmeyen ve beyaz inek peyniri olan ürünlerdir.

Eğer Gerçek Ezine Peyniri almak istiyorsanız, ya seçeceğiniz şarküteriye güvenmelisiniz yada gerçekten yöresinden yani Ezine'den almalısınız. Tarafımıza gelen birçok sorudan yoğunluklu olarak Ezine'de Ezine Peyniri Nereden Alınır soruluyor.


Ezine yöresinde gerçekten üretici olan, mandırası bulunan ve gerçek Ezine yöresinin sütünden üretim yapan üreticileri ve bayi şarkütelerini tercih etmelisiniz.

Bunlardan birçoğunun Ezine çevre yolu üzerinde(Çanakkale- İzmir Karayolu) satış noktaları bulunmakta. Ayrıca Bozcaada yoluna gidenler içinde Ezine şehir merkezi içinde yine EPD logolu olarak Peynir şarküteri noktaları bulunmakta. Eğer Gerçek Ezine Peyniri almak istiyorsanız bu noktaları tercih edebilirsiniz.

Gerçek Ezine Peyniri almak istiyor ve bu yöreye yolunuz düşmüyorsa https://www.ezinedengelsin.com internet sitesi üzerinden, Ezine'de üretimi yapılan, Ezine Peyniri, Ezine Koyun Peyniri, Ezine Keçi Peyniri ve Ezine Zeytin yağı gibi ürünlere hiç kendinizi yormadan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar